A LIDÓHOLDING KÉPZETT BIZTOSÍTÁSI SZAKEMBEREKKEL ÁLL AZ ÖN RENDELKEZÉSÉRE. IGÉNY ESETÉN AKÁR OTTHONÁBAN IS MEGKÖTIK ÖN ÉS CSALÁDJA, VALAMINT VÁLLALKOZÁSA BIZTOSÍTÁSÁT.

 

GÉPKOCSI BIZTOSÍTÁSOK
– KÖTELEZŐ GÉPJÁRMŰ-FELELŐSSÉGBIZTOSÍTÁS: HA MÁR ÚGYIS KÖTELEZŐ, NÁLUNK KÖTELEZŐ GÉPJÁRMŰ-FELELŐSSÉGBIZTOSÍTÁSA DÍJÁT SZÁMOS KEDVEZMÉNNYEL CSÖKKENTHETI.
– CASCO BIZTOSÍTÁS: LOPÁS, TÖRÉS, ELEMI KÁR? NÁLUNK RÉSZLEGES ÉS TELJES BIZTOSÍTÁSOK KÖTHETŐEK OLYAN ESETEKRE IS, AMIKOR A KÖTELEZŐ GÉPJÁRMŰ-FELELŐSSÉGBIZTOSÍTÁS NEM FIZET!

INGATLAN BIZTOSÍTÁSOK
– LAKÁSBIZTOSÍTÁS: A BIZTOSÍTÁS FEDEZETET NYÚJT A LAKÓ- ÉS MELLÉKÉPÜLETRE, ÉPÍTMÉNYEKRE (PL. KERÍTÉS, FÜRDŐMEDENCE STB.), INGÓSÁGOKRA, KÉSZPÉNZRE, VAGYONTÁRGYAIRA.
– TÁRSASHÁZ BIZTOSÍTÁS: A TÁRSASHÁZ-BIZTOSÍTÁSI SZERZŐDÉS A LAKÓÉPÜLETEK, MELLÉKÉPÜLETEK ÉS ÉPÍTMÉNYEK KÖZÖS TULAJDONBA TARTOZÓ RÉSZEIBEN, ESETLEGESEN A KÖZÖS TULAJDONBA TARTOZÓ INGÓSÁGOK VAGYONTÁRGYAIBAN BEKÖVETKEZETT BIZTOSÍTÁSI ESEMÉNYEKRE MEGFELELŐ BIZTOSÍTÉK.
– ÉPÍTÉSSZERELÉSI BIZTOSÍTÁS: CSALÁDI HÁZAK, NYARALÓK, MELLÉKÉPÜLETEK, KERESKEDELMI VAGY MEZŐGAZDASÁGI ÉPÜLETEK ÉPÍTÉSÉNEK IDEJÉRE KÖTHETŐ BIZTOSÍTÁS, A MUNKÁLATOK ZAVARTALAN VÉGZÉSÉHEZ!

ÉLET ÉS CSALÁD BIZTOSÍTÁSOK
– MEGTAKARÍTÁSI ÉLETBIZTOSÍTÁSOK: TARTAMA ALATT A BEFIZETETT ÖSSZEG BEFEKTETÉSRE KERÜL, ÉS LEJÁRATKOR, VAGY BIZTOSÍTÁSI ESEMÉNY KIFIZETÉSEKOR A HOZAMOKKAL EMELTEN KERÜL KIFIZETÉSRE. SZÁMOS SZEMÉLYRE SZABOTT LEHETŐSÉGEKKEL ÁLLUNK RENDELKEZÉSÉRE.
– KOCKÁZATI ÉLETBIZTOSÍTÁSOK: FOLYAMATOS DÍJAS, – NEM TŐKE MEGTAKARÍTÁSOS – BIZTOSÍTÁS ARRA AZ ESETRE, HA A BIZTOSÍTOTT ELHUNYNA, ILLETVE MEGBETEGEDNE VAGY BALESET TÖRTÉNNE VELE.
–  ÁLLATBIZTOSÍTÁS: FEDEZETET NYÚJT ÁLLATAIT ÉRT ELEMI KÁROK, ILLETVE BALESET VAGY BETEGSÉG MIATTI ANYAGI VESZTESÉG ESETÉN.

UTAZÁS, SZABADIDŐ
– VITORLÁS FELELŐSSÉGBIZTOSÍTÁS: FEDEZETET NYÚJT VITORLÁS, VALAMINT MOTOROS HAJÓ ÁLTAL OKOZOTT SZEMÉLYSÉRÜLÉSES, VAGY TÁRGYAKBAN KELETKEZETT KÁROKRA.
– UTASBIZTOSÍTÁS: FEDEZETET NYÚJT KÜLFÖLDÖN TÖRTÉNŐ TARTÓZKODÁS ALATT BEKÖVETKEZETT BETEGSÉG, EGÉSZSÉGÜGYI ELLÁTÁS, HALÁLESETI SZOLGÁLTATÁS, BALESET, POGGYÁSZKÁR, KÜLFÖLDI JOGI ÜGYINTÉZÉS ESETÉRE.

VÁLLALKOZÓI BIZTOSÍTÁSOK
– VÁLLALKOZÓI FELELŐSSÉGBIZTOSÍTÁS: FEDEZETET NYÚJT A SÉRÜLÉSES VAGY TÁRGYRONGÁLÁSI KÁROKRA, DE KIEGÉSZÍTHETŐ MUNKAADÓI FELELŐSSÉGBIZTOSÍTÁS, VEGYSZERHASZNÁLÓI FELELŐSSÉGBIZTOSÍTÁS, TERMÉKFELELŐSSÉG-BIZTOSÍTÁS, KÖRNYEZETSZENNYEZÉSI FELELŐSSÉGBIZTOSÍTÁS, SZOLGÁLTATÓI FELELŐSSÉGBIZTOSÍTÁS OPCIÓKKAL IS.
– VÁLLALKOZÓI VAGYONBIZTOSÍTÁS: FEDEZETET NYÚJT A MINDAZON VAGYONTÁRGYAKRA, TÁRGYI ESZKÖZÖKRE, KÉSZLETEKRE ÉS ÉRTÉKCIKKEKRE, AMELYEK A VÁLLALKOZÁSI TEVÉKENYSÉGET SZOLGÁLJÁK, ILLETVE A TEVÉKENYSÉGI FOLYAMATBAN RÉSZT VESZNEK.
– GÉPTÖRÉS BIZTOSÍTÁS: MUNKAESZKÖZÖK, MUNKAGÉPEK MEGRONGÁLÓDÁSA ESETÉRE KÖTHETŐ BIZTOSÍTÁS.
– ELEKTRONIKUS BERENDEZÉSEK BIZTOSÍTÁSA: FEDEZETET NYÚJT AZ ELEKTRONIKUS ÉS ELEKTROMOS BERENDEZÉSEK RÉSZLEGES ÉS TELJES FIZIKAI KÁRAIRA. KIEGÉSZÍTHETŐ FÖLDRENGÉS, SZTRÁJK, POLGÁRI ENGEDETLENSÉG, JAVÍTÁSI ÉS ALKATRÉSZ SZÁLLÍTÁSI TÖBBLETKÖLTSÉGEK, BETÖRÉSES LOPÁS ÉS RABLÁS, HORDOZHATÓ BERENDEZÉSEK FEDEZETÉRE IS.
–  NÖVÉNYBIZTOSÍTÁS: FEDEZETET NYÚJT A NÖVÉNYI KULTÚRÁK TŰZ ÉS VILLÁMCSAPÁS KÁRAIBÓL EREDŐ VESZTESÉGEIRE.
– SZÁLLÍTMÁNYBIZTOSÍTÁS: FEDEZETET NYÚJT A SZÁLLÍTMÁNYOZÁS SORÁN ELŐFORDULÓ VÉLETLEN, VÁRATLAN, BALESETSZERŰEN BEKÖVETKEZŐ KOCKÁZATRA. A SZÁLLÍTMÁNYBIZTOSÍTÁSOK MEGKÖTHETŐK EGY ÚTRA SZÓLÓAN, VALAMINT KERETSZERZŐDÉS FORMÁJÁBAN.